Een huisconcert.

Beste lezer,

Een paar weken geleden was is aan het fietsen met Sarina (mijn vrouw) toen ik een lekke achterband kreeg. Pech, we waren al zo'n tien kilometer van ons huis. We besloten dat Sarina naar huis zou fietsen en ik terug zou gaan lopen. Na vijf kilometer, vlak voor Leens, stopt een auto naast me. "Kan ik je een lift aanbieden?", werd er gevraagd. Ik realiseerde me dat het inderdaad een geweldige mogelijkheid was om op een makkelijker manier weer in Wehe den Hoorn te komen.

Eenmaal in de auto bleek de bestuurder Martin Korthuis te zijn, Martin is een Groninger singer- en songwriter. Hij vertelde me dat hij in zijn moerstaal: de Groninger taal zingt en schrijft. Ook vertelde hij dat hij met regelmaat een c.d. uit brengt met uitsluitend Groningstalige laidjes. Wat een ellenlange wandeling zou worden werd een verrassende kennismaking. Tijdens de autorit vertelde ik over mijn verschenen roman en het uitbrengen van mijn nieuwste boek "Mijn geliefd Tropenland."

In één auto met twee creatieve geesten, wat een geweldige ontmoeting was het. Later in de middag kwam Martin apart nog langs om een van zijn cd's te brengen.

Vandaag ben ik naar een huisconcert van Martin geweest in Ulrum, zijn woonplaats. Wat heerlijk zijn Groningse muziek life te horen, ik heb genoten. Ik heb mijn boek ook nog even kunnen promoten bij een aantal gasten je weet maar nooit.

Een volgend optreden waar ik zeker ook heen zal gaan is op:

19 jan 2020
Garnwerd aan Zee

Zondagmiddagconcert van 14:30 uur tot 16:30 uur bij Garnwerd aan Zee te Garnwerd.

Ik heb afgelopen week de eerste tweehonderd bladzijden van mijn nieuwe boek nagekeken en hier en daar wat aangepast. Ik kan niet wachten dat het definitieve manuscript bij de uitgever ligt. Ik bericht je wanneer het zover is.

graag tot een volgende keer,

Groet Jan

Jan


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Wat bijzonder dat bij toeval twee werelden samen komen.
Ruben, op 11-11-19