Half januari

Beste lezer,
Wat een raar 'artikel titel' zul je denken. Ja, dat is het ook ware het niet dat half januari mijn nieuwe roman 'Mijn geliefd Tropenland' uit komt en dus half januari vet gedrukt in mijn agenda staat.
Het betekent dat het voor mij de komende tijd druk gaat worden. Naast de gebruikelijke december feesten zal ook de promotie van mijn tweede roman extra aandacht moeten gaan krijgen. Het betekent; pers-berichten schrijven en versturen, scholen en verenigingen aanschrijven. Op scholen of verenigingen zou ik graag in het kader van de geschiedenis lessen het een en ander willen vertellen over de inhoud en de achtergrond van mijn boeken.
Ook heb ik contact met een tweetal gespecialiseerde verpleeghuizen, in deze instellingen wonen voornamelijk Indische - en Molukse Nederlanders. Kortom, zoals je ziet veel activiteiten ter voorbereiding op 'Mijn geliefd Tropenland.'
Ik zou het ook geweldig vinden wanneer je als lezer ook een steentje zou kunnen bijdragen ter promotie, bijvoorbeeld op het werk, bij vrienden of kennissen.

O ja, ik heb een 'nieuwe' foto van mijzelf bij dit artikel gevoegd, mijn vraag aan jou is om eens te kijken welke foto volgens jou het meest geschikt is om te gebruiken op de achterkant van mijn boek.
Het gaat dus om de foto boven dit artikel en de foto die ik standaard gebruik in deze blog.
Ik hoor graag van jullie.
Tot slot wens ik jullie fijne feestdagen toe en graag tot een volgende keer.

Groet,
Jan.

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Ik zou de standaard foto doen. Dit is rustiger.
De foto die je nu geplaatst hebt is op zich mooi maar druk.
Hans, op 05-12-19
Heb ik uiteindelijk ook gedaan Hans, ik kreeg plotseling bericht dat voor maandag het duidelijk moest zijn. Maar dank voor je reactie, uiteindelijk is het toch weer jouw foto geworden, dus nogmaals dank.

Half januari

Tabee, mijn geliefd tropenland kan besteld worden.

Het is zover

Tabee, mijn geliefd tropenland, ligt bij de drukker

De cover van tabee, mijn geliefd tropenland is bekent.

begin juli is het zover