Het is zover.

Beste lezer,

Het is zover, ik kreeg vandaag het bericht van de uitgever dat "Mijn geliefd Tropenland" naar de drukker onderweg is om gedrukt te worden.
Eind vorige week heb ik de cover van het boek al mogen bewonderen, naar mijn mening is deze erg mooi en toepasselijk geworden. Graag hoor ik of jij het met me eens bent.
De laatste dagen voordat het boek gedrukt kon worden waren behoorlijk hectisch. De definitieve inhoud van het boek kreeg ik vrijdag toegestuurd met daarbij het verzoek nog een laatste controle te doen. Het betekende in twee dagen 232 bladzijden doorlezen. Natuurlijk is dat gelukt (wat wil je ook met zo'n boek), afgelopen zondag heb ik mijn goedkeuring kunnen geven.
Vanaf nu is het zaak om "Mijn geliefd Tropenland" te promoten. Door mijn niet commerciële inslag is dat een lastige klus. Gelukkig heb ik via Boekscout voorbeelden gekregen van een flyer, visitekaartje, en poster. Met de voorbeelden ga ik de komende dagen aan de slag om deze helemaal aan te passen aan mijn wensen.
Ik ga pas na de kerstdagen actief op pad om de posters op te hangen en de flyers uit te delen. Wanneer je een poster of/en flyers wilt hebben om te promoten, kan ik je die digitaal toezenden, ik hoor wel van je.
The Read Shop in Leens heeft al aangeboden om ook nu weer een signeersessie te organiseren, Waarschijnlijk zal dat, wanneer daar belangstelling voor is, ergens half januari gaan gebeuren.
Ik ga eerst genieten van een heerlijke kerstweek samen met de kinderen en de kleinkinderen.
Ik wens jou en allen die je dierbaar zijn heel fijne kerstdagen toe.
groet,
Jan

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Het is zover.

Tabee, mijn geliefd tropenland kan besteld worden.

Het is zover

Tabee, mijn geliefd tropenland, ligt bij de drukker

De cover van tabee, mijn geliefd tropenland is bekent.

begin juli is het zover