Eindelijk

Beste lezer,
De kerstdagen zijn voorbij, ik hoop dat je fijne dagen hebt gehad. Toen ik terug kwam van onze korte vakantie, lag het eerste exemplaar van "Mijn geliefd Tropenland" op me te wachten. Joh, wat ben ik blij met de uitgave van deze roman. Niet alleen de inhoud, die vanzelfsprekend wel goed moet zijn, maar ook qua vormgeving ziet het boek er geweldig uit.
Vanaf vrijdag, drie januari is "Mijn geliefd Tropenland" verkrijgbaar via de boekhandel, de uitgever (www.boekscout.nl) of rechtstreeks te koop bij The Read Shop in Leens.
Vandaag ben ik samen met Sarina op pad gegaan om flyers, posters en visitekaartjes uit te delen of op te hangen. Nu maar hopen dat daar enige respons op gaat komen. De reacties zijn gelukkig positief. Vrijdag krijgt ook de pers via de uitgever het bericht over de verschijning. Natuurlijk is het dan weer afwachten wat voor reacties daar op gaan komen.
Ik wens je, ook namens Sarina, een heel fijne jaarwisseling en een geweldig, gezond nieuwjaar toe met veel leesplezier en ik hoor natuurlijk graag wat je van het boek vindt.
Wellicht zie ik je bij een eventuele signeer sessie, de datum daarvan moet nog vastgesteld worden.

Ik wens je nog een prettige dag toe en graag tot een volgende keer.

groet,
Jan

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Eindelijk

Tabee, mijn geliefd tropenland kan besteld worden.

Het is zover

Tabee, mijn geliefd tropenland, ligt bij de drukker

De cover van tabee, mijn geliefd tropenland is bekent.

begin juli is het zover