Signeersessie

Beste lezer,

Gisteren was er de signeersessie voor mijn nieuwe roman: "Mijn geliefd Tropenland".
Een signeersessie is niet echt mijn ding, ik zag er dan ook wel wat tegenaan.
Maar eerlijk is eerlijk het viel me reuze mee. Naast de vele warme woorden ontving ik ook de nodige prachtige boeketten bloemen die de sessie omlijstten.
De belangstelling was prima, eigenlijk vanaf 16.15 tot 18.00 uur is er steeds bezoek aan mijn tafeltje geweest. De reacties waren wat mij betreft uitstekend, zelfs was er iemand die "Mijn geliefd Tropenland" al uit had, dan is het mooi dat je juist van zo iemand ook een inhoudelijke reactie krijgt.
Auke Martin Korthuis (Sing a songwriter van het Groninger lied) had het boek maandag al aangeschaft en
direct gelezen. Zijn reactie op het boek was prachtig; de manier waarop hij zowel de schrijfstijl als ook de inhoud omschreef geven mij de inspiratie om met nog meer enthousiasme aan het derde en laatste deel van deze serie te gaan werken.
Ik hoop dat jij als lezer van deze blog en wellicht ook lezer van "Mijn geliefd Tropenland" ook een recensie wil achter laten wanneer je het boek uit hebt. Voor mij zijn de reacties belangrijk bij het schrijven van het derde deel en eventueel voor een mogelijke nieuwe serie boeken.
The Read shop van Duinen in Leens was, net als bij de presentatie van mijn eerste boek "Het geluid van de Tropen", mijn gastheer, hartelijk dank daar voor.
Tot zover,
Tot een volgend leesmoment,
Jan

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Signeersessie

Tabee, mijn geliefd tropenland kan besteld worden.

Het is zover

Tabee, mijn geliefd tropenland, ligt bij de drukker

De cover van tabee, mijn geliefd tropenland is bekent.

begin juli is het zover